Μασάζ

Το τμήμα θεραπευτικού μασάζ του L.A. MEDICARE έχει ως στόχο να σας ξεκουράσει και να σας ηρεμήσει βελτιώνοντας τη σωματική και πνευματική σας διάθεση.

Οι συνδυαστικές κινήσεις που εφαρμόζονται κατά τη θεραπεία του μασάζ, μειώνουν το μυϊκό σπασμό, αυξάνουν το μεταβολισμό των μυών και καθαρίζουν τη λέμφο αποβάλλοντας τις τοξίνες από το σώμα σας.

Xαλαρωτικό Μασάζ

Σκοπός αυτού του είδους μασάζ είναι η επίτευξη της χαλάρωσης του σώματος.

Το χαλαρωτικό μασάζ συγχρόνως βελτιώνει τη κυκλοφορία, ενώ αυξάνει το εύρος κίνησης και τη μυϊκή ελαστικότητα.

Διάρκεια: 30΄ – 45΄ – 60΄


Deep Tissue

Το Deep Tissue μασάζ είναι ένα είδος θεραπευτικής μάλαξης η οποία επικεντρώνεται στην χαλάρωση των βαθύτερων στιβάδων των μυϊκών ομάδων και των συνδετικών ιστών.
Είναι ιδιαίτερα χρήσιμο σε περιπτώσεις χρόνιας σύσπασης και έντασης των μυών σε περιοχές του σώματος, όπως στην περιοχή του λαιμού, της πλάτης, της μέσης και των ώμων. Η κακή στάση του σώματος κατά τη διάρκεια της εργασίας ή του ύπνου, η έντονη αθλητική δραστηριότητα αλλά και παλαιοί τραυματισμοί που δεν έχουν αντιμετωπιστεί αποτελεσματικά έχουν ως αποτέλεσμα να δημιουργούνται οζίδια στους εν τω βάθυ μυϊκούς ιστούς.Η μηχανική πίεση σε αυτά τα σημεία κατά τη διάρκεια του μασάζ απαλλάσσει το σώμα από χρόνιους πόνους και εντάσεις .

Διάρκεια: 30΄ – 45΄ – 60΄


Hot Stone

To hot stone είναι ένα χαλαρωτικό μασάζ, το οποίο περιλαμβάνει τη χρήση ζεστών ηφαιστειακών πετρών. Συνδυάζεται με χειρομάλαξη και άλλες τεχνικές. Πρόκειται για ένα anti-stress μασάζ και η πίεση με την οποία γίνεται μπορεί να προσαρμοστεί ανάλογα με τις ανάγκες του ατόμου.

Διάρκεια: 50΄


Indian Back & Head Massage

To Indian Back and Head massage είναι ένα θεραπευτικό και εξαιρετικά απολαυστικό μασάζ στην πλάτη, στους ώμους, στον αυχένα και στο κεφάλι, ιδανικό για την μείωση του καθημερινού stress.

Διάρκεια: 45΄


Aρωματοθεραπεία

Η αρωματοθεραπεία είναι μια αρχαία τέχνη στην οποία χρησιμοποιούμε αιθέρια έλαια για τη θεραπεία σώματος και πνεύματος. Κάθε αιθέριο έλαιο έχει συγκεκριμένες θεραπευτικές ιδιότητες και το επιλέγουμε ανάλογα το αποτέλεσμα που θέλουμε να επιφέρει.

Διάρκεια: 45΄


Ζεστό Κερί

To μασάζ αυτό περιλαμβάνει τη χρήση ζεστού κεριού που λιώνει και εφαρμόζεται απευθείας στο σώμα. Η θερμοκρασία του λιωμένου κεριού με τα αιθέρια έλαια δημιουργεί την απόλυτη χαλάρωση.

Διάρκεια: 45΄


Λεμφικό μασάζ

Το λεμφικό χειροπρακτικό μασάζ αποσκοπεί στη φυσική διέγερση του λεμφικού συστήματος με αποτέλεσμα να αποβληθούν οι άχρηστες ουσίες από τον οργανισμό και να τονωθεί η μικροκυκλοφορία. Χάρη στην αντιοιδηματική κι αποσυμφορητική του δράση συντελεί στην αντιμετώπιση της κυτταρίτιδας και του τοπικού πάχους.

Διάρκεια: 30΄ – 45΄


Scrub & Massage

Ένα αναζωογονητικό μασάζ που ξυπνάει τις αισθήσεις με υπέροχες μυρωδιές. Το μασάζ περιλαμβάνει ήπιες μαλάξεις με scrub και στην συνέχεια χαλαρωτικό μασάζ διαρκείας 45’ με ενυδατικό body butter. Στόχος της θεραπείας είναι η αποβολή των νεκρών κυττάρων από το σώμα, λειαίνοντας την επιδερμίδα και συγχρόνως χαλαρώνοντας το νου.

Διάρκεια: 75΄


Ρωτήστε το έμπειρο προσωπικό για να σας κατευθύνει στην σωστή επιλογή του είδους μασάζ που σας ταιριάζει περισσότερο.