ΙΔΕΕΣ ΓΙΑ ΖΕΥΓΑΡΙΑ

Μασάζ με ζεστές πέτρες (Ηot stones)

2 συνεδρίες Κόστος: 100€   /   Διάρκεια 50’

Απολαύστε με τον φίλο/φίλη σας το Hot Stones Massage που συνδυάζεται με αρωματοθεραπευτική μάλαξη και στοχεύει στη βαθιά μυϊκή χαλάρωση, ανακουφίζει από το άγχος, απελευθερώνει τις τοξίνες, ανακουφίζει τον πόνο, βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος και γαληνεύει την ψυχή.

Κρυοθεραπεία προσώπου

Κόστος: 35€ ανα συνεδρία   /   Διάρκεια 40’

Η παγοθεραπεία προσώπου ή αλλιώς κρυοθεραπεία είναι μια μη επεμβατική θεραπεία αντιγήρανσης και σύσφιξης του προσώπου, του λαιμού και του ντεκολτέ. Η παγοθεραπεία προσώπου καταφέρνει να μειώσει την κινητικότητα των μυών που δημιουργούν τις ρυτίδες, να μικρύνει τους πόρους του δέρματος, να συσφίξει τους ιστούς, να μειώσει ερυθρότητα και να έχει άμεσα αποτελέσματα στη σύσφιξη προσώπου.

Indian Ηead massage & Facial stones massage

Κόστος: 50€ ανα συνεδρία   /   Διάρκεια 50’

To Indian Head massage είναι ένα θεραπευτικό και εξαιρετικά απολαυστικό μασάζ στους ώμους, στον αυχένα και στο κεφάλι, ιδανικό για την μείωση του καθημερινού stress. Επιφέρει χαλάρωση των μυών, απελευθέρωση της έντασης, ομαλή ροή της ενέργειας και άμεση αποτοξίνωση. Ενδείκνυται για την αντιμετώπιση των ημικρανιών, της αϋπνίας και του άγχους.

Συνδυάζεται με ένα απολαυστικό μασάζ με κρύες ηφαιστιογενείς πέτρες στο πρόσωπο για την απόλυτη εμπειρία αναζωογόνησης και χαλάρωσης!