Αδυνάτισμα

Θεραπείες Σώματος

Η πιο σύγχρονες μέθοδοι απώλειας τοπικού πάχους

Στο L.A. MEDICARE προσφέρουμε ολοκληρωμένες και αξιόπιστες προτάσεις για την φροντίδα του δέρματος και σώματος σας. Το επιστημονικό προσωπικό μας είναι σε θέση να σας προτείνει το ιδανικό μοντέλο θεραπείας ανάλογα με τις ανάγκες και τις προτεραιότητές σας.

Σύσφιξη δέρματος και σμίλευση σώματος χωρίς χειρουργείο

Το Ultraformer III είναι το νέο απόκτημα στο χώρο μας που διαρκώς ακολουθεί τις εξελίξεις της ιατρικής αισθητικής . Είναι ένα πρωτοποριακό, μη επεμβατικό σύστημα υπερήχων που βασίζεται στην τεχνολογία «Macro and Micro Focused Ultrasound’ (MMFU) ή τεχνολογία Μίκρο και Μάκρο-Εστιασμένων Υπερήχων». Δουλεύοντας με διαφορετικές κεφαλές σε 3 διαφορετικά επίπεδα, μυικό σύστημα, υποδόριους ιστούς και επιδερμίδα, προσφέρει σύσφιγξη σώματος και καταπολέμηση επίμονου λίπους.

Το Ultraformer III κατανέμει ομοιόμορφα την ενέργεια των υπερήχων σε πολλαπλά διαφορετικά επίπεδα εντός του δέρματος και του υποδόριου λίπους, προκαλώντας, αντίστοιχα, τη δημιουργία πιο πυκνής δομής  κολλαγόνου, τη σύσφιγξη των ιστών και τη μείωση του όγκου των λιποκυττάρων στις περιοχές του σώματος με περίσσεια λίπους. Και όλα αυτά χωρίς νυστέρι ή βελόνες.


Συνεδρίες Κρυολιπόλυσης + Πρεσσοθεραπείες

Συνδυάστε την κρυολιπόλυση σε μια περιοχή του σώματος που επιθυμείτε να μειωθεί το τοπικό πάχος και η κυτταρίτιδα μαζί με την πρεσσοθεραπεία που θα βοηθήσει το λεμφικό σύστημα στην πιο άμεση αποτοξίνωση του σώματος και την ενεργοποίηση του μεταβολισμού σας.

Η Κρυολιπόλυση είναι μία από τις πιο δημοφιλείς θεραπείες και για τον ανδρικό πληθυσμό. Οι περιοχές που επιλέγουν συνήθως είναι η κοιλιά και τα πλαϊνά της κοιλιάς, το στήθος (γυναικομαστία) και το στομάχι.


Cavitation – RF

Η θεραπεία με Cavitation-RF αποτελεί την πιο σύγχρονη και αποτελεσματική μέθοδο που απευθύνεται σε όσους επιθυμούν να σμιλεύσουν τη σιλουέτα τους και να εξαλείψουν την κυτταρίτιδα και το τοπικό πάχος.

Στόχος είναι η αποδόμηση των λιποκυττάρων που ευθύνονται για την όψη φλοιού πορτοκαλιού στο δέρμα με την δύναμη των υπερήχων χαμηλής συχνότητας.

Με το Cavitation γίνεται επιλεκτική καταστροφή των λιποκυττάρων μέσω του φαινομένου της τήξεως, η οποία επιτυγχάνεται με το συντονισμό της ποσότητας του νερού που περιβάλλεται μεταξύ των λιποκυττάρων. Οι υπέρηχοι χαμηλής συχνότητας προκαλούν τον σχηματισμό αυξημένης ποσότητας υγροποιημένων φυσαλίδων αέρα στο εσωτερικό των λιποκυττάρων, οι οποίες οδηγούνται σε ταλάντωση, με τη δύναμη των υπερήχων ως προς το μέγεθος και το σχήμα τους. Οι φυσαλίδες αυτές διογκώνονται και τελικά σπάνε καταστρέφοντας έτσι την κυτταρική μεμβράνη των λιποκυττάρων. Οι ουσίες που απελευθερώνονται απομακρύνονται μέσω του φλεβικού και του λεμφικού συστήματος.


Συνεδρίες Cavitation RF + Συνεδρίες Πρεσσοθεραπείας

Ολοκληρωμένο θεραπευτικό πρωτόκολλο λιπογλυπτικής σώματος που συνδυάζει διαφορετικά μηχανήματα για επίτευξη του μέγιστου αποτελέσματος.

Η θεραπεία με Cavitation-RF αποτελεί την πιο σύγχρονη και αποτελεσματική μέθοδο που απευθύνεται σε όσους επιθυμούν να σμιλεύσουν τη σιλουέτα τους και να εξαλείψουν την κυτταρίτιδα και το τοπικό πάχος.
Στόχος είναι η αποδόμηση των λιποκυττάρων που ευθύνονται για την όψη φλοιού πορτοκαλιού στο δέρμα με την δύναμη των υπερήχων χαμηλής συχνότητας.


Πρεσσοθεραπεία

Η Πρεσσοθεραπεία (γνωστή ως pressotherapy) είναι μια εντελώς ακίνδυνη μέθοδος για λεμφική αποσυμφόρηση, η οποία έχει σχεδιαστεί για να βελτιώσει το κυκλοφορικό σύστημα, με στόχο την ταχύτερη αποτοξίνωση. Χρησιμοποιείται κυρίως για τη θεραπεία των κάτω άκρων που είναι ευάλωτα στα κυκλοφοριακά προβλήματα, με αποτέλεσμα τα πρησμένα πόδια να έχουν βρει τη λύση τους.


H.I. E.M.S.

Η ηλεκτρομαγνητική ενέργεια ενεργοποιεί τους μυς σε βάθος 8 cm, προκαλώντας δυνατές μυϊκές συσπάσεις- ακόμα πιο δυνατές από μια συνηθισμένη άσκηση ή γυμναστική. H συνεχής διάταση και συστολή των μυών, επιτυγχάνει την εκγύμνασή τους και προκαλεί τους μηχανισμούς λιπόλυσης. Αναλύσεις επιβεβαιώνουν ότι ο αριθμός των αποπτωτικών κυττάρων αυξάνεται με τη θεραπεία. Ταυτόχρονα, με την ενίσχυση της μυϊκής μάζας, μπορεί εύκολα να διαμορφώσει τους μυς, να μειώσει το λίπος και να βοηθήσει στην αύξηση του μεταβολισμού.


Dermapen σώματος για ρυτίδες, ραγάδες και ουλές

Το Dermapen αποτελεί τον ορισμό του microneedling.
Το microneedling είναι μια θεραπεία αναδόμησης και ανάπλασης που στοχεύει την αναζωογόνηση και τη βελτίωση της όψης και της υφής του δέρματος.

Το microneedling χρησιμοποιεί ειδικές μικροβελόνες για να διεγείρει τη φυσική παραγωγή κολλαγόνου και ταυτόχρονα να διευκολύνει την εισαγωγή κατάλληλων δραστικών ουσιών μέσα στο δέρμα.

Αποτελεί μια εξαιρετικά ασφαλή και αποτελεσματική θεραπεία που εφαρμόζεται παγκοσμίως. Είναι κατάλληλη για όλους τους τύπους δέρματος, συμπεριλαμβανομένων των σκούρων και ευαίσθητων επιδερμίδων.

Με τον ελεγχόμενο μικροτραυματισμό του δέρματος, η θεραπεία Dermapen σώματος διεγείρει τους φυσικούς μηχανισμούς ανάπλασης των κυττάρων και αντιμετωπίζει αποτελεσματικά τη χαλάρωση, τις ρυτίδες, τις ουλές και τις ραγάδες προσφέροντας ένα νεανικό και σφριγηλό δέρμα.

Συνήθως χρειάζονται 4-8 συνεδρίες που πραγματοποιούνται ανά 10-15 μέρες στην ίδια περιοχή του σώματος που θα σας υποδείξει το εξειδικευμένο προσωπικό του La Medicare.


Γίνεται σωστή διάγνωση από τους θεραπευτές, λήψη ιατρικού ιστορικού και συμπλήρωση GDPR

Υπάρχει δυνατότητα συνδυασμού των παραπάνω θεραπειών

Ανάλογα με το πρόβλημα δημιουργούνται εξατομικευμένα πρωτοκόλλα θεραπειών για εφαρμογή

Γίνεται λήψη μετρήσεων και φωτογραφιών πριν και μετά την εφαρμογή των συνεδρίων (με την συγκατάθεση του πελάτη)

Δίνονται γραπτώς διατροφικές συμβουλές για μέγιστα αποτελέσματα

Τηρούνται όλα τα μέτρα ασφάλειας

has been added to your cart.
Checkout