Αδυνάτισμα

με Ρομποτική Τεχνολογία

Ρομποτική Τεχνολογία - Στοχευμένη Λιπόλυση

Body Sculpting με ρομποτική τεχνολογία, στοχευμένης λιπόλυσης για ένα καλοσχηματισμένο σώμα.

To Ellase Plus Shape, οριοθετεί με ρομποτική ακρίβεια τη χρήση του Cavitation και των ραδιοσυχνοτήτων RF, συνδυαζόμενο με την ενδοδερμία και την υπέρυθρη ακτινοβολία.

Η προηγμένη αυτή ρομποτική τεχνολογία, εξασφαλίζει αυτό που καμία άλλη μέθοδος δεν έχει καταφέρει ως τώρα.  Είναι ιδανική για άντρες και γυναίκες και μπορεί να εφαρμοστεί σε όλα τα σημεία με τοπικό πάχος και κυτταρίτιδα.  Μηρούς, γλουτούς, κοιλιά, στομάχι, μπράτσα.

Αδυνατίζει, συσφίγγει και εξαλείφει την κυτταρίτιδα χωρίς νυστέρι και όλα αυτά ταυτόχρονα.

Παρακάτω περιγράφονται αναλυτικά οι διαφορετικές τεχνολογίες που συνδυάζει το Ellase Plus Shape.

L.A. MEDICARE

Δευτέρα έως Παρασκευή

9:00 π.μ. - 9:00 μ.μ.

Σάββατο

9:00 π.μ. - 4:00 μ.μ.

Κυριακή κλειστά
Τηλέφωνο: 212 0000 010
email: info@lamedicare.gr

Cavitation

Η θεραπεία με Cavitation είναι ένα φυσικό φαινόμενο που βασίζεται σε υπερήχους χαμηλής συχνότητας.  Η κεφαλή εκπέμπει ισχυρά κύματα υπερήχων , τα οποία δημιουργούν μικρές φυσαλίδες αέρα στα λιποκύτταρα.  Οι φυσαλίδες συνενώνονται και εκρήγνυνται, καταστρέφοντας τα λιποκύτταρα χωρίς να επηρεάζονται τα αγγεία, τα νεύρα και ο μυϊκός ιστός που τα περιβάλλει.  Το φαινόμενο αυτό είναι γνωστό και ως σπηλαίωση, δηλαδή, καταστροφή των λιποκυττάρων και υγροποίηση του λίπους.  Ο οργανισμός αποβάλλει τα ρευστοποιημένα λιποκύτταρα μέσω του λεμφικού και ουροποιητικού συστήματος.

Η θεραπεία αυτή μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε όλες τις περιοχές με τοπικό πάχος και μπορεί να γίνει οποιαδήποτε εποχή του χρόνου.  Συνήθως χρειάζονται 6-8 συνεδρίες για την κάθε περιοχή με εντυπωσιακά αποτελέσματα να φαίνονται μετά τις δύο πρώτες εβδομάδες.

Ραδιοσυχνότητες

Οι ραδιοσυχνότητες RF αποτελούν μια ισχυρή θεραπεία για τη σύσφιξη του δέρματος του προσώπου και του σώματος.  Από την κεφαλή του μηχανήματος εκπέμπονται ηλεκτρομαγνητικά κύματα τα οποία μεταφέρουν ενέργεια στα βαθύτερα στρώματα του δέρματος.

Τα ραδιοκύματα διεγείρουν τους ινοβλάστες να παράγουν κολλαγόνο και ελαστίνη με τελικό αποτέλεσμα την αναδόμηση του συνδετικού ιστού και τη σύσφιξη του δέρματος.  Επιπρόσθετα τα ηλεκτρομαγνητικά κύματα, διεγείρουν έντονα το λεμφικό και φλεβικό δίκτυο, με αποτέλεσμα την απομάκρυνση των τοξινών και την αύξηση της αιματικής κυκλοφορίας.  Τέλος επιταχύνεται ο μεταβολισμός του λίπους και η λιπόλυση.

Χρειάζονται 6-8 συνεδρίες για να έχουμε ένα ορατό αποτέλεσμα.

Ενδοδερμία

Η ενδοδερμία συνδυάζει το μηχανικό μασάζ με την αναρρόφηση του δέρματος με τέτοιο τρόπο, ώστε να συρρικνώνονται τα λιποκύτταρα και να αυξάνεται η λεμφική και αγγειακή αποσυμφόρηση.

Οι δύο ηλεκτρικά ρυθμιζόμενοι κύλινδροι της κεφαλής της ενδοδερμίας προκαλούν αναρρόφηση και ελεγχόμενη συμπίεση με αποτέλεσμα τη διέγερση των β υποδοχέων των λιποκυττάρων , που είναι υπεύθυνοι για την απελευθέρωση του λίπους από τα λιποκύτταρα.  Το λίπος αυτό, μέσω του μηχανικού μασάζ, οδηγείται στη λέμφο και αποβάλλεται από το σώμα.

Η ενδοδερμία αποτελεί μια μη επεμβατική τεχνική λιπογλυπτικής σώματος η οποία εφαρμόζεται εδώ και χρόνια με εγγυημένα αποτελέσματα.  Κάθε συνεδρία διαρκεί περίπου τριάντα λεπτά και συστήνεται η εφαρμογή της δύο φορές την εβδομάδα.

Η θεραπεία συνδυασμένη με μια ισορροπημένη διατροφή και άσκηση, μπορεί να επιφέρει θεαματικά αποτελέσματα οδηγώντας σε ένα νεότερο και πιο αδύνατο σώμα.

Έμπειρο Επιστημονικό Προσωπικό

Το επιστημονικό προσωπικό του L.A. Medicare και οι γιατροί του κέντρου, αξιολογούν και προτείνουν το συνδυασμό των θεραπειών που απαιτούνται ανάλογα με το σωματότυπο και το στάδιο της κυτταρίτιδας στο οποίο βρίσκεται το σώμα σας.