Σύσφιξη Σώματος

με την καινοτόμα Τεχνολογία Hi E.M.S

Hλεκτρομαγνητικά κύματα
Hi-E.M.S.

Ξεκούραστη γράμμωση και λιποδιάλυση με τη δύναμη των εστιασμένων ηλεκτρομαγνητικών κυμάτων Hi-EMS.  Η δράση του φτάνει στις 30.000 μυϊκές συσπάσεις, σε διάρκεια θεραπείας μόλις 30 λεπτών και στο 100% των μυϊκών ινών.

Με την κινητοποίηση του μυ στο 100% επιτυγχάνεται η αύξηση του όγκου των μυϊκών κυττάρων ενώ παράλληλα παρατηρείται τοπικά λιποδιάλυση που προέρχεται από τον καταβολισμό των λιπαρών οξέων και την καύση λίπους μαζί και η οποία απελευθερώνει την ενέργεια που απαιτείται για τη σύσπαση των μυών.

Η μέθοδος είναι εγκεκριμένη από τον FDA και τον ιατρικό σύλλογο Αθηνών και αρχικά χρησιμοποιήθηκε για την ενδυνάμωση των πυελικών μυών σε ασθενείς με ακράτεια.

Είναι κατάλληλη για άντρες και γυναίκες και για όλου τους σωματότυπους.  Εφαρμόζεται με απόλυτη ακρίβεια ακόμα και στα πιο δύσκολα σημεία:

  • Μηροί
  • Γλουτοί
  • Μπράτσα
  • Κοιλιά
  • Πλάτη

Σε μόλις 30 λεπτά απολαμβάνουμε οφέλη 5,5 ωρών εντατικής και επίπονης άσκησης.  Μειώνεται το σωματικό λίπος και διπλασιάζεται η μυϊκή μάζα.

L.A. MEDICARE

Δευτέρα έως Παρασκευή

9:00 π.μ. - 9:00 μ.μ.

Σάββατο

9:00 π.μ. - 4:00 μ.μ.

Κυριακή κλειστά
Τηλέφωνο: 212 0000 010
email: info@lamedicare.gr

Έμπειρο Επιστημονικό Προσωπικό

Το επιστημονικό προσωπικό του L.A. Medicare και οι γιατροί του κέντρου, αξιολογούν και προτείνουν το συνδυασμό των θεραπειών που απαιτούνται ανάλογα με το σωματότυπο και το στάδιο της κυτταρίτιδας στο οποίο βρίσκεται το σώμα σας.