ΑΔΥΝΑΤΙΣΜΑ

Η πιο σύγχρονη μέθοδος απώλειας τοπικού πάχους

Στο  L.A. MEDICARE προσφέρουμε ολοκληρωμένες και αξιόπιστες προτάσεις για την φροντίδα του δέρματος και σώματος σας. Το επιστημονικό προσωπικό μας είναι σε θέση να σας προτείνει το ιδανικό μοντέλο θεραπείας ανάλογα με τις ανάγκες και τις προτεραιότητές σας.

L.A. MEDICARE

Δευτέρα έως Παρασκευή

9:00 π.μ. - 9:00 μ.μ.

Σάββατο

9:00 π.μ. - 4:00 μ.μ.

Κυριακή κλειστά

ΚΡΥΟΛΙΠΟΛΥΣΗ 3D – CAVITATION – ΕΝΔΟΔΕΡΜΙΚΟ ΜΑΣΑΖ

Aποτελούν μη επεμβατικές μεθόδους για την αντιμετώπιση του ολικού και τοπικού πάχους. Πρόκειται για ανώδυνες θεραπείες ελάττωσης του λίπους και δρουν στοχευμένα, με ασφάλεια και αποτελεσματικότητα προκαλώντας απώλεια των λιποκυττάρων και μείωση πόντων.

Η αντιμετώπιση της κυτταρίτιδας επιτυγχάνεται άμεσα και αποτελεσματικά μέσω θεραπειών όπως:

ΠΡΕΣΣΟΘΕΡΑΠΕΙΑ

Μια εντελώς ανώδυνη και χαλαρωτική θεραπεία με σκοπό την λεμφική παροχέτευση για την αποτοξίνωση του οργανισμού και την απομάκρυνση του κατεστραμμένου λίπους καθώς και την αποσυμφόρηση της λέμφου η οποία έχει σχεδιαστεί για να βελτιώσει το κυκλοφοριακό σύστημα και χρησιμοποιείται κυρίως για τις οιδηματώδεις παθήσεις.

ΜΕΣΟΘΕΡΑΠΕΙΑ

Διοχετεύει στο σώμα έναν συνδυασμό βιταμινών, μετάλλων, ενζύμων και φυτικών εκχυλισμάτων με στόχο την εξάλειψη της κυτταρίτιδας.

ΡΑΔΙΟΣΥΧΝΟΤΗΤΕΣ RF

Διοχετεύουν θερμότητα στον λιπώδη ιστό προκαλώντας λιποδιάλυση και με ταυτόχρονη χρήση ενδοδερμίας μειώνεται η κυτταρίτιδα και ενισχύεται η παραγωγή κολλαγόνου για σύσφιξη του δέρματος.

HI EMS

Αποτελεί ένα νέο καινοτόμο μηχάνημα ηλεκτρομαγνητικού παλμού, το οποίο είναι ιδανικό για την μυϊκή σύσφιξη του σώματος. Δρα σε βάθος ενεργοποιώντας όλο το μυ και στοχεύει στην μυϊκή ενδυνάμωση, στην μείωση του λίπους και στην αποτελεσματική ανασήκωση των υπερκείμενων ιστών.

Δήλωση ενδιαφέροντος

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας και θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας!

  *Αποδοχή ενημέρωσης από το L.A. MEDICARE

  Κατάθεση σε τράπεζα

  Μπορείτε να καταθέσετε οποιοδήποτε ποσό ως εξόφληση ή ως προκαταβολή στον λογαριασμό του  L.A. MEDICARE . Στην αιτιολογία της κατάθεσης σας πρέπει να αναφέρεται το ονοματεπώνυμο σας και το λόγο της κατάθεσης π.χ. (εξόφληση υπολοίπου Παπαδόπουλου Σοφία) ή (Προκαταβολή για προσφορά στο όνομα Παπαδόπουλου Σοφία).
  Αφού ολοκληρωθεί η κατάθεση πρέπει άμεσα να μας στείλετε σε αυτό το email:
  το αποδεικτικό κατάθεσης.
  Αυτό πρέπει να γίνει άμεσα γιατί το  L.A. MEDICARE πρέπει να εκδώσει απόδειξη είσπραξης.

  Viva Wallet Payments

  IBAN: GR2570100000000238690717097

  Όνομα: DWWC GROUP MIKE