Κρυολιπόλυση

Εγκεκριμένη από το FDA της Αμερικής

Η πιο σύγχρονη μέθοδος απώλειας τοπικού πάχους

Η κρυολιπόλυση είναι η πιο σύγχρονη μέθοδος απώλειας τοπικού πάχους χωρίς χειρουργείο.

Πρόκειται για μια μέθοδο που εφαρμόζεται για περισσότερο από δέκα χρόνια και είναι εγκεκριμένη από το FDA της Αμερικής.  Δύο επίσημες  μελέτες του πανεπιστήμιου Harvard και της Μασαχουσέτης, αποδεικνύουν την ασφάλεια και την αποτελεσματικότητα της μεθόδου.

Στο L.A. Medicare, πρωτοπορούμε και εφαρμόζουμε την ενισχυμένη τετραπλή κρυολιπόλυση, με τεχνολογία ψύξης 360μοιρών , και αποσπώμενες κεφαλές, που δρα στοχευμένα και ανώδυνα με τη δύναμη του ψύχους σε όλα τα σημεία που εμφανίζουν τοπικό πάχος και κυτταρίτιδα.

Τα συγκριτικά πλεονεκτήματα της μεθόδου 3D και του συγκεκριμένου μοντέλου Ellase Cryo 360, είναι ότι οι κεφαλές είναι σχεδιασμένες, έτσι ώστε να παρέχουν ομοιόμορφη ψύξη 360 μοιρών δηλαδή σε όλη την προς εισρρόφηση περιοχή, κάτι που δε γίνεται με τις απλές κεφαλές της κρυολιπόλυσης.

Η θεραπεία μπορεί να γίνει με ασφάλεια σε τέσσερα σημεία ταυτόχρονα γι’ αυτό και συνδυάζεται με λεμφικό μασάζ πριν και μετά τη θεραπεία με αποτέλεσμα τη γρήγορη απομάκρυνση του κατεστραμμένου λίπους από τον οργανισμό.

L.A. MEDICARE

Δευτέρα έως Παρασκευή

9:00 π.μ. - 9:00 μ.μ.

Σάββατο

9:00 π.μ. - 4:00 μ.μ.

Κυριακή κλειστά
Τηλέφωνο: 212 0000 010
email: info@lamedicare.gr

Σε ποιές περιοχές του σώματος εφαρμόζεται ?

Η θεραπεία είναι ανώδυνη, χωρίς παρενέργειες, χωρίς πόνο και μπορεί να εφαρμοστεί σε όλα σχεδόν τα σημεία όπου εμφανίζεται τοπικό πάχος, δηλαδή μπράτσα, κοιλιά, στομάχι, γλουτοί, μηροί, εσωτερικό μηρών, γόνατα , πλαϊνά πλάτης και περιφέρεια μέσης καθώς και στο διπλοσάγονο.