Αντιμετώπιση Κυτταρίτιδας

μόνο με Πιστοποιημένες Θεραπείες

Αντιμετώπιση Κυτταρίτιδας

Η κυτταρίτιδα είναι μια κατάσταση που αντιμετωπίζει το 80-85% των γυναικών.  Εμφανίζεται συχνότερα στην περιοχή των μηρών και των γλουτών.  Μπορεί όμως να εμφανιστεί και στο άνω μέρος του σώματος.  Είτε παχύσαρκες είτε φυσιολογικές όλες οι γυναίκες μπορεί να έχουν κυτταρίτιδα που ξεκινά μετά την εφηβεία και επιδεινώνεται με τα χρόνια μιας και η ελαστικότητα του δέρματος μειώνεται σημαντικά.

Η απώλεια του τοπικού βάρους, η ενίσχυση και τόνωση των μυών καθώς και η αύξηση της αιματικής ροής και της λεμφικής παροχέτευσης, μπορούν να βοηθήσουν στην αντιμετώπιση της κυτταρίτιδας.

Κλινικές μελέτες έχουν δείξει ότι για την αντιμετώπιση της κυτταρίτιδας συνίστανται οι ακόλουθες θεραπείες:

 • Cavitation με Ενδοδερμία (Vacuum)
 • Ραδιοσυχνότητες (RF) με Infrared και Vacuum
 • Cryolipolisis
 • Πρεσσοθεραπεία – Λεμφική παροχέτευση
 • Ενέσιμη θεραπεία κατά της κυτταρίτιδας
 • Μεσοθεραπεία

L.A. MEDICARE

Δευτέρα έως Παρασκευή

9:00 π.μ. - 9:00 μ.μ.

Σάββατο

9:00 π.μ. - 4:00 μ.μ.

Κυριακή κλειστά
Τηλέφωνο: 212 0000 010
email: info@lamedicare.gr

Cavitation με ενδοδερμία (Vacuum)

Tο Cavitation είναι μία νέα επαναστατική τεχνολογία που μέσω ήχου χαμηλής συχνότητας (40 kHz) δημιουργεί μικροσκοπικές φυσαλίδες υποπίεσης μέσα στο λιπώδη ιστό και γύρω από τα λιποκύτταρα που καθώς καταρρέουν καταστρέφουν την κυτταρική μεμβράνη άρα και την δομή των λιποκυττάρων (lipolytic effect).

Eίναι μια ολοκληρωμένη θεραπεία κατά του τοπικού πάχους, της κυτταρίτιδας και της χαλάρωσης. Τα πρώτα αποτελέσματα τα βλέπουμε από τις πρώτες κιόλας συνεδρίες και είναι άμεσα ορατά σε πόντους, ενώ μειώνεται αισθητά η αντιαισθητική όψη φλοιού πορτοκαλιού στο δέρμα.

Ραδιοσυχνότητες (RF) με Infrared

RF: μη επεμβατική και ανώδυνη τεχνολογία χρησιμοποιεί μια κεφαλή για να παρέχει την ενέργεια του RF στους ιστούς.

Επιλεκτικά θερμαίνει τα λιπώδη κύτταρα και ταυτόχρονα τους ιστούς του δέρματος ενώ παράλληλα παρέχει προστασία στους υπερκείμενους ιστούς του δέρματος. H τοπική θέρμανση προκαλεί άμεση σύσπαση των ινών κολλαγόνου και ταυτόχρονα αυξάνει το μεταβολισμό των ινοβλαστών έτσι ώστε να επιταχυνθεί η παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης. Η συρρίκνωση των ινών κολλαγόνου και ελαστίνης καθώς και η αναγέννηση τους , αναπλάθουν ολικά τη δομή του δέρματος, συσφίγγουν και ανανεώνουν τους ιστούς.

Οι ομάδες των λιποκυττάρων της θεραπευόμενης περιοχής με τον συνδιασμό RF – CAVITATION καταστρέφονται και το λίπος αποβάλλεται από τον οργανισμό φυσικά μέσω της λέμφου.

Cryolipolisis

Η 3D-κρυολιπόλυση αντικαθιστά την παραδοσιακή λιποαναρρόφηση προσφέροντας αναίμακτη καταστροφή των λιποκυττάρων. Απαλλαγείτε από το επίμονο τοπικό πάχος σε μία μόνο συνεδρία, Ανώδυνα και με ασφάλεια. Φέρει την έγκριση του FDA.

Δωρεάν ενημέρωση από τους εξειδικευμένους γιατρούς του LA MEDICARE.

Οι περιοχές που εφαρμόζεται είναι οι περιοχές του σώματος που συσσωρεύεται το τοπικό πάχος, όπως είναι οι γλουτοί, οι βραχίονες, οι μηροί, η κοιλιά, η μέση και η εσωτερική πλευρά των γονάτων.
Οι ομάδες των λιποκυττάρων της θεραπευόμενης περιοχής όταν εκτείθενται σε ελεγχόμενη χαμηλή θερμοκρασία αποπίπτουν, χωρίς να βλάπτονται οι γύρω ιστοί ( δέρμα, αγγεία, νεύρα, μύες, κτλ ). Έτσι επιτυγχάνουμε τη φυσική απομάκρυνση μέρους των λιποαποθηκών από τα “επίμαχα” σημεία. Το λίπος αποβάλλεται από τον οργανισμό φυσικά μέσω της λέμφου.

Πρεσσοθεραπεία - Λεμφική παροχέτευση

Η Πρεσοθεραπεία είναι μια τεχνική λεμφικής συμπίεσης. Στόχος της θεραπείας είναι η βελτίωση του κυκλοφορικού συστήματος και η ταχύτερη αποτοξίνωση του οργανισμού.
Όλα αυτά συμβάλλουν στην βελτίωση της υγείας και προσφέρουν ευεξία. Είναι μια επαναστατική διαδικασία που αυξάνει την φλεβική και λεμφική ροή.

Η συγκεκριμένη θεραπεία:

 • Βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος σε ολόκληρο το σώμα με αποτέλεσμα την αύξηση του οξυγόνου.
 • Κινητοποιεί την λέμφο και βοηθά στην διαδικασία αποβολής των μεταβολικών αποβλήτων. Με αυτό τον τρόπο γίνεται η ενεργοποίηση του μεταβολισμού και βελτιώνεται και η αντιαισθητική όψη φλοιού πορτοκαλιού της κυτταρίτιδας.
 • Προκαλεί τη διέγερση και τόνωση των μυών και των αρθρώσεων, αλλά και ενισχύει τους συνδετικούς ιστούς. Παράλληλα μπορεί και χαλαρώνει, ξεκουράζει και ανακουφίζει τους μυϊκούς σπασμούς. Με το μασάζ αυτό διεγείρονται τα ευαίσθητα σημεία των κινητικών νεύρων, ανακουφίζει από το καθημερινό στρες και ένταση, δίνοντας έτσι μια αίσθηση ευεξίας.

Ενέσιμη θεραπεία κατά της κυτταρίτιδας

Oι ενέσεις λιποδιάλυσης είναι πολύ αποτελεσματικές για την τοπική απώλεια λίπους. Οι ουσίες που περιέχονται στο ισχυρό “cocktail” έχουν έντονη λιποδιαλυτική δράση, ενώ ταυτόχρονα ενισχύουν τη φυσική ικανότητα του οργανισμού να παράγει τις πολύτιμες συσφικτικές ουσίες, το κολλαγόνο και την ελαστίνη. Η μέθοδος μπορεί να συνδυαστεί και με συμβατικές μη επεμβατικές θεραπείες, ανάλογα με το πρωτόκολλο που συστήνουν οι επιστημονικοί μας συνεργάτες, ώστε να έχουμε τα βέλτιστα αποτελέσματα τόσο στο στοχευμένο τοπικό αδυνάτισμα, οσο και στην κυτταρίτιδα

Μεσοθεραπεία

Η μεσοθεραπεία είναι μια ιατρική μέθοδος, κατά την οποία εγχύουμε διάφορες ουσίες, όπως βιταμίνες, αντιοξειδωτικά, ένζυμα και αμινοξέα, καθώς επίσης ομοιοπαθητικές και φαρμακευτικές ουσίες είτε ενδοεπιδερμιδικά, είτε ενδοδερμικά, μέσω μικρών, συχνών νυγμών στο δέρμα. Χρησιμοποιείται για την ανανέωση, ενυδάτωση και σύσφιξη του δέρματος, στη θεραπεία της κυτταρίτιδας και στην αντιμετώπιση τοπικού πάχους μέσω εντοπισμένης λιπόλυσης.

Με τη μεσοθεραπεία:

 • Αυξάνεται τοπικά η αιμάτωση των ιστών
 • Μειώνεται ο όγκος των λιποκυττάρων
 • Αποδιοργανώνονται οι δύσκαμπτες ίνες κολλαγόνου που εγκλωβίζουν τις λιπώδεις εναποθέσεις και δημιουργούν την ενοχλητική όψη φλοιού πορτοκαλιού

Έμπειρο Επιστημονικό Προσωπικό

Το επιστημονικό προσωπικό του L.A. Medicare και οι γιατροί του κέντρου, αξιολογούν και προτείνουν το συνδυασμό των θεραπειών που απαιτούνται ανάλογα με το σωματότυπο και το στάδιο της κυτταρίτιδας στο οποίο βρίσκεται το σώμα σας.